MENIU

Raluca Turcan a anunțat când va fi ales noul președinte PNL

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat că cel târziu în iunie va avea loc Convenția acestui partid, astfel încât PNL va avea o conducere legitimă și susținută de cea mai mare parte a membrilor săi.

Raluca Turcan a făcut afirmațiile la Palatul Parlamentului, după o întâlnire informală cu președinții de organizații. 

"Calendarul asumat și statutar al PNL este următorul: vom face un Birou Permanent Național, care va convoca Consiliul Național de Coordonare, organismul care declanșează alegerile interne. Lucrul acesta îl vom face destul de repede, însă suficient de temeinic astfel încât convenția să poată să fie într-adevăr integratoare și unificatoare. Cel târziu în iunie, PNL va avea o conducere legitimă și susținută de cea mai mare parte a membrilor PNL", a declarat Raluca Turcan, duminică, potrivit Agerpres.

Totodată, președintele interimar al PNL a anunțat că va propune ca alegerile interne din partid să se desfășoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secții de votare.

"PNL poate și trebuie să intre în alegerile interne într-un mod cât mai integrator, transparent și corect față de toți membrii de partid. Voi propune împreună cu secretarul general Biroului Permanent Național o variantă în care alegerile să se desfășoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secții de votare, urmând cu președinții organizațiilor județene și cu cei care vor candida pentru conducerea națională", a susținut Raluca Turcan.
Mai multe articole despre:
PNL Raluca Turcan preşedinte PNL