MENIU

Raeţchi, despre o eventuală candidatură a lui Vanghelie: A furat, nu s-a săturat, mai vrea un mandat

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că o eventuală candidatură a lui Marian Vanghelie la primăria Sectorului 5 ar reprezenta o sfidare la adresa locuitorilor din sector.

Redăm, în continuare, comunicatul de presă, remis realitatea.net:

„O eventuală candidatură a coruptului Marian Vanghelie la Primăria Sectorului 5 este o sfidare la adresa locuitorilor din sector. Între arestări preventive, termene de judecată, informaţii că inculpaţii din dosarul său au început să îşi recunoască faptele şi îl incrimnează mai ales pe Vanghelie, acesta s-a gândit că nu a prejudiciat, furat, batjocorit suficient Sectorul 5 şi pare să mai vrea un mandat. Pe fondul discursurilor frumoase, PSD îl susţine pe Marian Vanghelie la primăria sectorului, ajutându-l cu strângerea de semnături. Candidatura lui Vanghelie ar fi cu atât mai revoltătoare cu cât el a fost trimis în judecată pentru fapte care au prejudiciat semnificativ bugetul Sectorului 5. Cu alte cuvinte, după ce a furat masiv din banii bugetului Sectorului 5, aşa cum a arătat DNA, Marian Vanghelie nu s-a săturat şi ar mai vrea un mandat!”

Raeţchi a adăugat că Vanghelie va fi sancţionat de locuitorii Sectorului 5 pentru că ei vor realiza că este principalul responsabil pentru situaţia dezastruoasă a sectorului.

„Am putea să povestim până pe 5 iunie despre faptele de corupţie ale lui Marian Vanghelie, dar sunt convins că locuitorii Sectorului 5 îl vor sancţiona pentru toate fărădelegile din îndelungata sa carieră în administraţia locală şi vor realiza că este principalul responsabil pentru situaţia dezastruoasă în care se află numeroase zone din sectorul nostru” .

Mai multe articole despre:
0 PNL măsuri PSD anunţ decizii ovidiu raetchi