MENIU

Quintus: Am încredere în Cioloș. Îl știu foarte bine. Dintre miniștrii propuși, eu cunosc 4 sau 5

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminică, că are încredere în premierul desemnat, Dacian Cioloș, și este convins că Guvernul propus de acesta va trece de votul Parlamentului.

''Sunt convins că, după audierile de mâine și poimâine, Guvernul poate trece prin Parlament și cu aceasta punem capăt unei crize foarte periculoase în împrejurările actuale românești și internaționale. (...) Am o încredere deosebită în seriozitatea ardelenească (...), am încredere în el (în Cioloș — n.r.) și sper să aibă încredere în el și (...) Parlamentul'', a spus Quintus.

Președintele de onoare al PNL a arătat că nu poate aprecia calitățile celor propuși să facă parte din Cabinetul Cioloș, întrucât pe puțini dintre ei îi cunoaște.

''Din toți aceștia, eu cunosc 4 sau 5. De alți câțiva dintre ei am auzit, de restul nu. Prin urmare, cu privire la capacitatea noilor miniștri de a-și îndeplini importantele lor funcții, în momentul de față nu pot să fac niciun fel de apreciere. Am însă speranță mare, pentru că pe domnul Dacian Cioloș îl cunosc foarte bine. (...) Îl știu foarte bine, e un om care, când promite ceva, se ține de vorbă, ceea ce este foarte mult în momentele acestea'', a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

PSD a decis în ședința CExN să susțină Guvernul Cioloș. Care sunt condițiile lui Dragnea

 

Premierul desemnat Dacian Cioloș a anunţat componenţa Cabinetului său. VEZI LISTA MINIŞTRILOR