MENIU

Putin, cu păturică la parada de Ziua Victoriei - Cum s-a transformat liderul rus care înota la bustul gol în copcă

Foto - PROFIMEDIA

De la bustul gol în Siberia, la păturică în Moscova, așa este Vladimir Putin acum. Liderul rus s-a schimbat în ultimii ani și a ajuns la adevărate vulnerabilități. La parada de Ziua Victoriei, de la Moscova, Putin a fost văzut, din nou, tremurând. El a apărut la paradă cu o păturică pe picioare.

 

Vladimir Putin a atacat direct NATO despre care spune că vrea să cucerească teritoriul Rusiei. De Ziua Victoriei, liderul de la Kremlin le-a transmis soldaților ruși că se află în Ucraina ca să lupte pentru patria mamă. Și a anunțat ajutoare pentru familiile celor care și-au pierdut viața pe front. 

Rusia a sărbătorit Ziua Victoriei cu o paradă impresionantă, timp în care și-a etalat arsenalul nuclear. Vladimir Putin a ținut un discurs națiunii și a depus o coroană de flori la Flacăra Eternă din Piața Roșie.

Vladimir Putin a făcut primele declarații în cadrul paradei de Ziua Victoriei. Imediat după ce ministrul apărării Serghei Șoigu a salutat soldații ruși. Soldați care au defilat în debutul ceremoniei cu steagurile URSS. Liderul de la Kremlin conduce azi festivitățile aniversare într-unul dintre cele mai sângeroase conflicte de pe continent. Vladimir Putin s-a adresat mulțimii din Piața Roșie făcând trimitere, desigur, la operațiunea specială din Ucraina. Spunea acesta că cei care luptă în Donabas, luptă pentru siguranța Rusiei, pentru copii și pentru popor. A vorbit acesta și despre occident, despre care a spus că a încercat să amenințe Rusia într-un mod inacceptabil. Totodată Putin a acuzat un sentiment de rusofobie în lume.

Despre pierderile din Ucraina, a transmis că viața fiecărui soldat și ofițer este o tragedie, iar organizațiile vor face tot pentru ajutorarea familiilor. Pentru acest lucru a semnat un decret. Așadar, nimic despre vreo victorie. Este alertă maximă în continuare. Vedem o paradă grandioasă, în Piaţa Roşie din Moscova, iar forţele occidentale și liderii NATO sunt cu ochii pe activitățile de acolo. Ziua de 9 mai este ziua în care s-ar putea schimba decisiv cursul confruntărilor militare care au început pe 24 februarie. Liderul de la Kremlin profită de oportunitatea acestei zile pentru a arăta lumii cât de puternică este Rusia din punct de vedere militar.

Ameninţarea nucleară din partea Federației Ruse este acţiunea de care întreaga lume se teme cel mai mult. Tot astăzi, în Piaţa Roşie, Vladimir Putin va prezenta întregii lumi sistemul balistic intercontinental Topol MR și sistemul Iskander cu rază mai scurtă de acțiune, bombardierele strategice Tu-160. Nu în ultimul rând, deşi nu apar pe imaginile de la repetiţii, este posibil să nu lipsească din defilarea programată să înceapă în scurt timp: "cea mai puternică bestie" din arsenalul nuclear al Rusiei: Rachetele Satan II, testate în urmă cu două săptămâni de militarii lui Putin. Spectacolul militar al aviației rusești a fost anulat din cauza vremii nefavorabile. În plus, foarte important, în această dimineață, armata ucraineană a anunţat că Rusia desfăşoară şase nave şi două submarine în apropierea Ucrainei, în Marea Neagră. Navele sunt pregătite pentru luptă şi sunt echipate cu peste 50 de rachete de croazieră. 

Mai multe articole despre:
putin paturica parada moscova ziua victoriei