MENIU

Ședință cu scântei la PSD. Liderii partidului au intrat în sală pe ușa din dos, huiduiți

<p>PSD</p>
Protest la alegerile PSD Brăila. Liderii partidului, așteptați cu injurii hip-hop

Chiar dacă Liviu Dragnea nu a mai ajuns la Brăila, protestatarii nu au stat acasă. Mai mulți cetățeni i-au întâmpinat pe liderii PSD cu un cântec hip-hop plin cu injurii la adresa partidului. Oficialii de la București nu au folosit intrarea principală a clădirii, tocmai din cauza protestelor. Și la conferința de presă, un bărbat revoltat a început să-i critice pe social-democrați. Acesta a fost scos afară cu forța.

Filiala judeteana a PSD din Braila isi alege, duminica, presedintele. Candidat este senatorul Ion Rotaru, care, cel mai probabil va ocupa locul vacantat de Mihai Tudose, care s-a alaturat de curand partidului Pro Romania, condus de Victor Ponta.

Potrivit presei brailene, in cursul diminetii au ajuns in orasul de la Dunarea alti membri de seama ai PSD, printre care Codrin Stefanescu - secretarul general al PSD, ministrii Rovana Plumb, Sorina Pintea si Dan Suciu, dar si Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD.

In mod normal, acestia ar fi trebuit sa intre pe usa principala a cladirii in care se vor desfasura alegerile pentru cea mai inalta functie din PSD Braila. N-au facut-o, insa, pentru a evita zecile de persoane adunate in fara intrarii, la protest. In schimb, liderii PSD au intrat in cladirea respectiva pe usa laturalnica, potrivit  debraila.ro.

Cu toate acestea, protestatarii au reusit, la un moment dat, sa ajunga suficient de aproape incat sa isi faca vocile auzite. Un protestatar a intrat in cladire si a huiduit, intrerupand sedinta PSD.

Ceilalti protestatari nu s-au lasat descurajati de lipsa lui Dragnea si au continuat sa scandeze mesaje anti-PSD si sa fluture catuse, pentru a-i arata liderului PSD - chiar si de la mare distanta - ce soarta ii doresc, potrivit publicatiei Obiectiv Vocea Brailei.

Și Liviu Dragnea era așteptat la Brăila, dar problemele medicale l-au ținut în București.

Mai multe articole despre:
protest braila