MENIU

PSD, un nou atac la președinte: "Iohannis ar trebui suspendat"

Pesediștii ies la atac. Președintele Klaus Iohannis ar trebui să fie suspendat dacă nu semnează numirile la ministerele Dezvoltării și Transporturilor. 

Declarația a fost făcută de deputatul PSD Cătălin Rădulescu într-o intervenție în direct la Realitatea TV. 

"Numirea celor 2 miniștri pe care le-a făcut premierul de data asta nu mai are niciun motiv constitutional ca să refuze niște interimate. Să lase Guvernul să-și facă treaba. Dânsul trebuie să înțeleagă că ne facem de râs. Sper să fie ultimul mandat, va trebui sa fie suspendat, e părerea mea personală, nu e parerea partidului", a spus Rădulescu. 

PSD se reuneşte în şedinţă în jurul datei de 15 ianuarie, au declarat surse din partid pentru Realitatea Tv! Social democrații se vor întâlni la mijlocul lunii, pentru că atunci se întorc din vacanţă şi liderii care au mers să se relaxeze în străinătate! 

Ei ar urma să stabilească atât propunerile pline pentru ministerul Transporturilor, şi pentru cel al Dezvoltării, întrucât deocamdată sunt desemnaţi interimari. Totodată, social democraţii vor decide şi când vor convoca sesiunea extraordinară în Parlament. Din informaţiile Realitatea Tv, şi Liviu Dragnea este plecat în vacanţă în străinătate. 

Mai multe articole despre:
PSD suspendare Klaus Iohannis Cătălin Rădulescu