MENIU

PSD și-a stabilit, în linii mari, noua echipă. Nume surpriză în conducerea partidului

Se pare că pesediștii și-au stabilit, în linii mari, noua conducere centrală care va deveni oficială la congresul paridului din 29 februarie sau 7 martie, conform stiripesurse.ro.

Printre numele vehiculate a se regăsi în noua echipă îl regăsim pe Sorin Grindeanu sau Vasile Dâncu. Pe la colțuri se discută că Marcel Ciolacu este cel care va deveni președinte, neavând, încă, un contracandidat.

Din informațiile de până acum, secretar general va fi Paul Stănescu, având prima șansă, iar cele două funcții de președinte executiv se pare că vor fi revendicate de Gabriela Firea și de Sorin Grindeanu.

Patru prim-vicepreședinți va avea PSD, printre doritori se numără Claudiu Manda, Dragoș Benea și Radu Moldovan.

Referitor la cei opt vicepreședinți regionali, printre numele vehiculate regăsim: Gabriel Zetea, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dan Nica, Aladin Georgescu, Mihai Weber, Marian Mina.

La Consiliul Național ar putea să intre în cursă Ionuț Vulpescu și Vasile Dîncu. Ultimele detalii se vor stabili într-o ședință BPN PSD de lunea viitoare. Atunci ar urma ca Marcel Ciolacu să își anunțe candidatura pentru prima funcție a PSD.