MENIU

PSD s-a răzgândit! Nu mai votează guvernul PNL

Deputatul PSD Valeriu Steriu propune scutirea jurnaliştilor de la plata impozitului pe venit

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, la RFI, că  social-democrații mai degrabă nu vor vota viitorul Guvern PNL.

”Cred că în momentul acesta, românii așteaptă mai degrabă o stopare a crizei politice care se conturează, pentru că vă spun sincer, primele nume anunțate și primele măsuri anunțate de către acest Cabinet monocolor sau mă rog, cum va fi el, par mai degrabă să ducă spre o direcție în care nu vom vota un astfel de Guvern”, a spus Valriu Steriu.

PSD este ”puțin nedumerit” că președintele Klaus Iohannis a întrerupt procesul desemnării premierului, ca să-și vadă mai departe de campania electorală pentru alegerile prezidențiale, a mai spus că purtătorul de cuvânt al formațiunii social-democrate, Valeriu Steriu.

”Măsurile pe care noi le-am sugerat și le-am solicitat să fie semnate printr-un pact pentru bunăstarea românilor, care arată că nu se taie pensiile, nu se taie salariile, că nu se cresc impozitele, foarte multe lucruri foarte bine făcute de PSD în ultimii ani, apreciate de oameni, deocamdată nu suntem deloc confortabili că vor fi lăsate în același fel”, a declarat Steriu.

Mai multe articole despre:
PSD guvernul PNL voteaza