MENIU

Ședință de urgență la PSD. Unii lideri cer ieșirea de la guvernare

Foto: Cristian Otopeanu - Realitatea.NET

Viorica Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD la o ședință de urgență, luni de la ora 17.00, după prăbușirea negocierilor cu ALDE, care pare dispus să iasă din coaliție.  

Toti membrii Comitetului Executiv National PSD au fost convcati la o sedinta, cu incepere de la ora 17:00 la sediul Guvernului, din Piata Victoriei.

Sedinta nu era anuntata, astfel incat membrii PSD au fost luati prin surprindere. Viorica Dancila a convocat sedinta exact in momentul cand era in desfasurare sedinta cu coalitia de guvernare, a informat Realitatea TV.

Este o ședință în care, în mod oficial, vor fi stabilite detalii organizatorice pentru campanie. Liderii partidului vor discuta însă inclusiv ieșirea PSD de la guvernrae, în condițiile în care ALDE rupe coaliția, anunță Realitatea TV

Mai mulți lideri PSD cred că aflat în Opoziție, partidul își va pregăti mult mai bine campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Viorica Dăncilă nu este totuși de acord cu această variantă. Cel mai probabil va exista un vot pentru a se decide care este strategia pe care partidul o va urma.

Mai multe articole despre:
guvernare PSD ALDE Viorica Dăncilă