MENIU

PSD își laudă realizările cu poze din Ucraina, Africa de Sud și Canada. Reacția partidului

<p>PSD &icirc;și laudă realizările cu poze din Ucraina, Africa de Sud și Canada. Reacția partidului</p>
<p>PSD &icirc;și laudă realizările cu poze din Ucraina, Africa de Sud și Canada. Reacția partidului</p>

PSD are o nouă strategie de convingere a publicului de realizările sale în cei aproape trei ani de când se află la putere, alături de ALDE. Cu o tactică mai agresivă pe internet, PSD se folosește însă de poze din alte țări pentru a se lăuda cu „realizările” sale.

Din dorința de a avea o campanie mai agresivă pe internet, social-democrații au realizat o aplicație care va fi folosită de orice membru pentru a avea pe telefonul propriu realizările partidului. Anunțul a venit la numai câteva zile după ce Facebook a eliminat 30 de pagini, grupuri și conturi din România, parte a unei rețele coordonate care induceau oamenii în eroare prin clonarea de pagini care imitau surse reale de știri, dar postau conținut pro PSD.

De altfel, în întâlnirile sale cu organizațiile județene, Liviu Dragnea le transmitea să țintească pe Facebook publicul de la oraș.

În acest sens, este nevoie și de imagini cu realizările partidului aflat la putere. Așa se face că social-democrații folosesc fotografii stock pe diverse pagini de Facebook, cumpărate de pe site-uri specializate.



Reacția PSD: „O aberație!”

Contactat de Digi24.ro, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că acest lucru s-ar fi întâmplat printr-un „mega-absurd”.

„O aberație!”, a reacționat Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.

„Noi avem în momentul de față 37.000 de fotografii duble, ce era și ce-am făcut, din toate județele. În momentul de față, când voi cei de la Digi căutați numai rahatul, în fiecare comună din România sunt în medie 3 șantiere, în momentul de față, în lucru. În fiecare comună din România. Să presupunem prin mega-absurd că echipa tehnică de la București, care strânge cele 37.000 de fotografii trimise de colegii noștri din țară, să presupunem prin absurd că au modificat sau au schimbat din greșeală o fotografie sau au băgat o fotografie aiurea acolo”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Mai multe articole despre:
PSD Codrin Ştefănescu