MENIU

PSD, două pierderi: I-a retras sprijinul deputatului mitralieră. Nu mai are nici purtător de cuvânt

Liviu Dragnea a făcut luni un anunţ suprinzător. În şedinţa CexN, liderii partidului au decis să ii retragă sprijinul politic deputatului Catalin Radulescu, cunoscut drept "Mitralieră". Totodată, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a anunţat că demisionează din funcţie.

In luna martie, cand a avut loc Congresul extraordinar al PSD, Catalin Radulescu a criticat conducerea formatiunii. Inainte de congres el a declarat ca nu avea rost sa fie organizat. In timpul congresului, Radulescu a acuzat lipsa de democratie interna din partid. Tot atunci el a ironizat discursurile sustinute de liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila.

”PSD Argeș a prezentat hotărârea organizației de retragere a sprijinului politic pentru Rădulescu. Conducerea PSD a luat act și a validat hotărârea”, a spus liderul PSD.

Tot in sedinta CExN de luni, Adrian Dobre si-a dat demisia din functia de purtator de cuvant al partidului si din functia de secretar de stat la IMM-uri. Dobre era purtator de cuvant al PSD din 22 februarie 2017.

Liderul PSD nu a vrut să răspundă la întrebările jurnaliștilor privind motivele demisiei lui Adrian Dobre, spunând că nu este ”purtătorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt”.