MENIU

PSD, dezbinat și izolat în Parlament

Cine sunt cei 4 parlamentari PSD care au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului / Foto: Facebook

PSD rămâne izolat în Parlament. Este singurul partid care nici nu a mers la consultările de la Cotroceni și nici nu e implicat în negocierile pentru formarea Guvernului. 

 Șefa PSD și-ar fi dorit ca social-democrații să voteze viitorul cabinet, dar o altă tabăra din partid s-a impus și a decis să pună bețe în roate noului Guvern. 

Întrebată, sâmbătă, la sosirea la Romexpo, dacă PSD va da votul în Parlament unui Guvern PNL după ce preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban, au dat asigurări că nu vor fi tăiate pensiile şi salariile, Dăncilă a spus: "Dacă semnează Pactul pentru bunăstarea românilor, vom susţine, noi nu vrem ca ţara să stea în instabilitate''.

,, Aşa cum am spus vreau ca să vină un nou guvern cât mai repede, să fie desemnat cât mai repede un premier, să-şi formeze cabinetul pentru că pentru mine, pentru PSD, este important în primul rând ce se întâmplă în această ţară", a afirmat Dăncilă.

La numai două zile, PSD a venit cu alt mesaj, care demonstrează că Viorica Vasilica Dăncilă și-a pierdut influența în partid.

”Lucrurile sunt simple: PSD este în opoziţie şi NU va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat moţiunea să dovedească că au într-adevăr majoritate pentru a forma un nou Guvern. Dacă au!”, a scris, luni, pe Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Acesta afirmă că doreşte să vadă oameni de stânga cum îl vor vota pe Ludovic Orban sau guvernul propus de acesta.

 
 
Mai multe articole despre:
PSD