MENIU

PSD a anulat A TREIA chermeză dată în cinstea lui Dragnea

PSD a anulat A TREIA chermeză dată în cinstea lui Dragnea

PSD a anulat a treia petrecere dată în cinstea lui Liviu Dragnea. Asta după ce cea de luni a fost un fiasco. La doi ani de la Colectiv, deputații s-au adunat să-l sărbătorească pe șeful lor de partid. Dar Liviu Dragnea a lipsit de la propria aniversare. Întâlnirea cu senatorii nu va mai avea loc deloc.

Marţi seara, la același restaurant din Floreasca, era rândul senatorilor să-l sărbătorească pe Liviu Dragnea. Dar reuniunea a fost anulată.

Ar fi trebuit să fie a treia petrecere organizată cu ocazia președintelui PSD, care a împlinit, sâmbătă, 55 de ani. Prima a fost sămbătă, unde a invitat un cerc restrâns din PSD, la un restaurant din Herăstrău deținut de fiul lui Adrian Năstase. A doua petrecere a fost luni seara, în Floreasca, la un club administrat de RA-APPS, unde s-au strâns deputații.

Văzând reacția furibundă din spațiul public, a fost pusă în scenă o adevărată diversiune, potrivit unor surse din conducerea PSD. A fost inventată o ședință a coaliției de guvernare la o vilă de protocol de lângă club și declarații de presă la final. Totul pentru ca presa să plece de la clubul în care se aflau deputații PSD.

 
Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea