MENIU

Propunerile de buget pentru anul 2020, pe masa CSAT

Administrația Prezidențială a anunțat ce se va discuta mâine, în CSAT. 

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni, marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi aflându-se propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale, a informat Administraţia Prezidenţială.

Legea bugetului pentru anul 2020 va fi discutată deoarece este necesar un aviz pentru Serviciile secrete, conform Realitatea Plus.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni, marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi aflându-se propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale, informează și Administraţia Prezidenţială. Ședinţa CSAT, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc începând cu ora 11,00.

Proiectul Legii bugetului va fi probat cel mai probabil miercuri în ședința de Guvern. Este necesar acest pas întrucât, conform sursei citate, pe 23 Decembrie, adică lunea viitoare, ar urma ca Guvernul Orban să-și asume răspunderea în Parlament pe acest proiect de buget.

Mai multe articole despre: