MENIU

Promisiuni marca Victor Ponta: Podul ce trebuia inaugurat azi, dar pe care nu se poate circula

Promisiuni marca Victor Ponta: Podul ce trebuia inaugurat azi, dar pe care nu se poate circula

Pe 1 mai, premierul Victor Ponta anunţa solemn că, pe 31 iulie, va veni personal cu maşina pentru a inaugura noul pod rutier de la Agigea.

Suntem în data de 31 iulie, iar dacă Ponta s-ar afla acum la volan, aşteptând să treacă pe noul pod, ar trebui să mai aştepte liniştit câteva luni de zile până va avea pe ce să treacă, întrucât lucrările sunt departe de a fi terminate, scrie replicadeconstanța.

În acest moment, nu a fost pusă nici structura centrală a celui care urmează să fie cel mai mare pod hobanat din România, iar potrivit site-ului Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA Constanţa termenul de finalizare a lucrărilor este 31.10.2014. Date fiind problemele cauzate de inundaţiile catastrofale din Oltenia, e puţin probabil ca premierului să-i mai ardă de tras de urechi constructorul şi şeful CNADNR care-i promiteau în mai că vor finaliza podul până pe 31 iulie. Până la urmă, avem de-a face doar cu încă o nerespectare a unor termene date, lucru uzual în România unde doar respectarea cuvântului ar putea deveni o excepţie de la regulă.

Mai multe, pe replicadeconstanța.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Constanţa drum pod podul de la Agigea