MENIU

PROCOPIE, ŢINTA IRONIILOR, după gafa cu vulpea

PROCOPIE, ŢINTA IRONIILOR, după gafa cu vulpea / Foto: hotnews.ro

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a ajuns in atentia presei de satira dupa ce, intr-o emisiune televizata, a spus ca Romulus si Remus au fost crescuti in padure de o vulpe, in loc de lupoaica.

Pana si Antena 3 a ironizat gafa ministrului. In timpul emisiunii "La ordinea zilei" pe burtiera au aparut mai multe mesaje ironice: "Domnule ministru, de ce are vulpea coada?", "Pricopie, decat un ministru" si o imagine in care ministrul tine o vulpe in brate.

Times New Roman a scris ca "Pricopie a introdus in programa scolara 10 noi lecturi obligatorii, despre care el insusi spune ca l-au marcat profund: "Moartea girafei", de Nicolae Labis; Fabula "Greierele si albina", de La Fontaine; "Strutul", de I. Al. Bratescu-Voinesti; Romanul istoric "Fratii Ratoni", de Sadoveanu; "La bufnite!", de Gala Galaction; "Vulpea de stepa", de Hermann Hesse; "Ursuletul schiop", de Elena Farago; "Fram, rasul polar", de Cezar Petrescu; "Serpoaica tanara, iubirea", de Nichita Stanescu si "Capra cu trei miei", de Ion Creanga" ca sa fie prost pana la capat.  
Citeste continuarea pe hotnews.ro.