MENIU

Procedură parlamentară pentru revocarea lui Valeriu Zgonea. Când se discută în comisii

Pentru Valeriu Zgonea, aceasta ar fi putea fi ultima săptămână ca şef al Camerei Deputaților. Revocarea sa din funcție va fi discutată mâine în comisiile de specialitate, astfel încât procesul să fie definitivat săptămână viitoare.

Reamintim că Liviu Dragnea a anunţat că cel mai probabil, într-o săptămână sau două, Valeriu Zgonea va fi revocat din funcţia de şef al Camerei Deputaţilor:

"Nu cred că mai rămâne mult. Aștept de la colegii mei din Biroul Permanent al Camerei Deputaților să finalizeze modificarea regulamentului. Când va fi gata, o săptămână - două, să purcedem la revocare. Valeriu Zgonea este un caz de studiat. Eu sincer nu știu unde se termină Valeriu Zgonea și unde începe Zorro sau Mihai Viteazu. Din păcate, majoritatea colegilor, de fapt toți au înțeles că de mult, mult timp, Valeriu Zgonea a acționat împotriva partidului. A făcut lucruri vizibile și lucruri care nu s-au văzut, dar pe care mulți colegi de-ai noștri le-au știut. Unii le-a simțit, alții le-au știut, unele s-au văzut, ele au ieșit foarte mult la iveală în acele zile destule de complicate și fierbinți de după condamnarea mea. Partidul nu a perceput acțiunea aceasta ca un atac împotriva mea, ci ca un atac împotriva partidului în prag de campanie electorală", a spus Dragnea, la un post de televiziune.