MENIU

Primarul PSD de Brăila, către Dragnea: Pleacă sau vei fi scos pe ușa din dos

Primarul PSD al municipiului Brăila, Marian Dragomir

Primarul PSD al municipiului Brăila, Marian Viorel Dragomir îi cere lui Liviu Dragnea să plece din fruntea partidului. Acesta susține că este necesară o nouă abordare în PSD și cei care au evitat dialogul trebuie să plece, scrie Realitateadebraila.net.

Într-o postare pe o pagină de socializare Dragomir în cere lui Dragnea să plece singur, pentru a nu fi scor pe ușa din dos. Primarul Brăilei, care este și vicepreședinte al organizației județene a PSD, spune că senatorul ion Rotaru, președintele interimar al organizației, a avut mandat pentru a semna scrisoarea anti-Dragnea.

”Organizația PSD Brăila a hotărât că este nevoie de o discuție în Comitetul Executiv Național pentru a readuce starea de dialog și normalitate în PSD. Semnătura domnului președinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor noștri reprezinta voința organizației PSD Brăila.

Direct și tranșant, ca de fiecare dată, susțin că este necesară o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece pentru a nu ajunge să fie scoși pe ușa din dos. PSD nu este partidul unui om și va redeveni partidul unei echipe.

Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fără implicarea dvs. în conducerea partidului. Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului și conducerii participative”, a scris primarul Brăilei pe pagina sa de facebook.

Dragomir mai spune că scorul de 57% obținut de PSD în Municipiul Brăila la alegerile din 2016 demonstrează implicarea fiecarui membru și performanța echipei de la Brăila. Acesta susține că acest rezultat obligă organizație să i-a în timp util toate măsurile pentru ca faptele noastre de la nivel local să nu fie puse în umbra de gafele de la nivel național.

Dialogul și respectul reciproc reprezintă forța PSD Brăila. Voi rămâne membru PSD și voi lupta în interiorul partidului pentru ca valorile social democrate să fie respectate”, mai spune Marian Dragomir.

Astăzi, de la ora 16.00, au loc alegerile în organizația municipală a PSD Brăila, iar de la ora 18.00 vor avea loc alegerile pentru conducerea organizației județene.

Mai multe articole despre:
PSD Brăila Liviu Dragnea Marian Dragomir