MENIU

PREVIZIUNE SUMBRĂ PENTRU IOHANNIS. Dan Andronic: S-ar putea SĂ NU INTRE în turul II

<p>Klaus Iohannis</p>

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că este de părere că Klaus Iohannis s-ar putea să nu intre în turul II al prezidenţialelor.

"Despre Klaus Iohannis nici nu pot să spun că e o dezamăgire pentru că nu aveam mari speranţe. Dar este un model de om politic care cred că s-ar putea să nu intre în turul II. Dacă intră în turul II, ar putea să câştige. În mod cert, de ceva vreme Klaus Iohannis nu-şi găseşte ritmul. Una e să se vorbească despre tine şi alta e să înceapă lumea să te vadă. Nu vă miraţi dacă, în următoarele sondaje o să îl vedeţi pe Klaus Iohannis mai jos decât a intrat", a spus Dan Andronic.

Jurnalistul a vorbit şi despre tăcerea lui Klaus Iohannis pe care o consideră "nejustificată".

 "E vorba de o tăcere nejustificată. Tăcerea e un gol, un hău. Nu îmi dau seama dacă acesta e stilul lui Iohannis. S-ar putea să fie pur şi simplu sfătuit de ceilalţi să stea în aşteptare, pe ideea că lucrurile se aşează mult mai bine în spatele lui decât în faţa lui", a mai spus Andronic.

Dan Andronic a vorbit şi despre Crin Antonescu care nu a mai intrat în cursa prezidenţială.

"Întotdeauna la Crin Antonescu s-a văzut o lipsă de consistenţă. Crin Antonescu nu a picat la testul inteligenţei, ci la testul anduranţei. Era un om politic care ar fi vrut să joace la cel mai înalt nivel, dar din când în când. E un joc care nu poate fi jucat aşa. Ori te implici 100%, ori îţi vezi de cu totul altceva. Nu mai ai viaţă de familie, trebuie să fii acel om care îşi doreşte să devină premier sau preşedinte. Campania cu Antonescu ar fi arătat în mod cert altfel decât cu Klaus Iohannis", a mai spus Andronic.