MENIU

Presiuni la adresa unui fost ministru, în direct la Realitatea PLUS. SMS-ul primit de la Tudorel Toader, în timp ce făcea dezvăluiri despre caracatița din PSD

Presiuni la un ministru important, în direct la Realitatea PLUS. SMS-ul primit de la Tudorel Toader, în timp ce făcea dezvăluiri despre caracatița din PSD

Fostul ministru al Justiției Ana Birchall a primit în direct, la Realitatea Plus, SMS-uri de la Tudorel Toader, în care acesta-i cerea să-și rectifice afirmațiile și să spună că nu el a promovat recursul compensatoriu. Ana Birchall a explicat însă, mai departe, că Toader a făcut un rău enorm Justiției din România.

“Domnule Tudorel Toader, daca tot ne urmăriți, nu mai îmi dați mesaje că nu o să spun ce-mi spuneți dumneavoastră, că n-ați promovat amnistia, grațierea și n-ați promovat dumneavoastră recursul compensatoriu pentru că nu v-am auzit în acea perioadă public sau când ați avut puterea să vă opuneți. Din contră, vă băteați cu mâna în piept, cu pumnul în piept, în diverse ședințe de partid, la PSD și la ALDE, în care promiteați marea cu sarea, deci vă rog eu frumos, nu mai îmi dați mesaje că nu e frumos”, a declarat Ana Birchall, la emisiunea “Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Fostul ministru a continuat însă să-l acuze pe Tudorel Toader.

“Degeaba o dă cotită așa, după măr, după cireș, că n-a facut nimic, eu știu exact atitudinea pe care o avea față de o gramadă de profesioniști din sistem. Faptul că nu știa ce face Iordache în comisia aia specială sunt baliverne”, a completat Ana Birchall.

Mai multe articole despre:
Ana Birchall tudorel toader