MENIU

Premierul Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: „În administrațiile PNL se face performanță și se face administrație așa cum se cuvine”

Nicolae Ciucă - premierul României

Premierul Nicolae Ciucă a participat, joi, la Liga Aleșilor Locali ai PNL. Prim-ministrul a spus că a vizitat o serie de municipii și localități din țară „unde se face performanță și se face administrație așa cum se cuvine”.

„Sunt onorat să particip astăzi la Liga aleșilor locali liberali, care performează în administrația publică. Dumneavoastră reprezentați cele mai performante administrații locale. Am avut posibilitatea să merg în teritoriu cu echipa guvernamentară în o serie de municipii și localități unde se face performanță și se face administrație așa cum se cuvine.

Vreau să vă tramsmit două mesaje, primul, al deschiderii către soluţiile care vin dinspre dumneavoastră şi mesajul de încredere în capacitatea de a rerula proiecte şi a-i convinge pe cetăţenii localităţilor pe care le admiistrează că nu şi-au irosit votul”, a spus premierul.

„Succesele din administrație s-au convertit în încredere pentru politicienii liberali. Au generat încredere în PNL în toată țara.

PNL a arătat că este în măsură să asigure stabilitate și să gestioneze crize.

Vrem să instituţionalizăm şi să răspândim bunele practici ale guvernării locale de succes a PNL, acolo unde se vrea, replicarea lor şi în alte judeţe. Vrem să facem în PNL o scoală a performanţei administraţiei locale”, a afirmat Nicolae Ciucă, adăugând că sunt mulţi care au proiecte în desfăşurare şi trebuie ajutaţi de cei cu experienţă să le ducă la sfârşit.

Avem nevoie de descentralizare şi mai presus de toate avem nevoie de implicarea şi experienţa dumneavoastră, să o împărtăşiţii. Dacă sunt obstacole, trebuie îndepărtate cît mai rapid de Guvern”, a mai spus premierul și, totodată, președintele PNL.

 „Vă rog să aveţi încredere în echipa de conducere a PNL, că vom găsi soluţii şi vom fi în măsură să gestionăm orice situaţie”, a spus în finalul discursului preşedintele PNL. 

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca bilant guvernare