MENIU

Premierul Florin Cîțu spune că și-ar dori o funcție de conducere în PNL

Foto arhivă

Premierul Florin Citu a afirmai luni seară, că își dorește o funcție de conducere în PNL, dar a evitat să spună dacă va candida la președinția formațiunii.

Întrebat de jurnaliști, despre o întâlnire cu Emil Boc pentru a vorbi despre Congresul PNL, Citu a replicat: „Foarte informați sunteți. Domnul Boc este în București în aceste zile și ne vedem de fiecare dată când vine în București”.

Întrebat, de asemenea, dacă își dorește o funcție în conducerea PNL, Citu a afirmat: „Bineînțeles”.

„Ceea ce discut eu în privat cu colegii mei rămâne în privat”, a subliniat el.

Florin Citu a afirmat că experianța sa poate ajuta PNL.

„Am spus întotdeauna că eu cred că experiență pe care am acumulat-o că parlamentar, ministru de Finanțe și premier este o experiență care poate să adauge, să ajute partidul din orice poziție”, a susținut premierul, scrie ziare.com

Întrebat care este relația să cu Ludovic Orban în acest moment, Citu a replicat: „Una foarte bună”.

Întrebat ulterior dacă este posibil să îl susțină pe Ludovic Orban pentru șefia PNL, Cîțu a spus că deocamdată nu crede că este vreun candidat.

Atunci când i s-a spus că Orban și-a anunțat candidatura, el a afirmat: „Am înțeles, o să avem Congres și discutăm, vedem care sunt candidații și atunci puteți vedea și susținerea mea”.

Ludovic Orban a declarat că oricine vrea să candideze la șefia PNL o poate face și, în cazul în care va avea un contracandidat la funcția de președinte al formațiunii, îl asigura pe acesta că va desfășura o campanie corectă, pozitivă și care să fie spre binele partidului.

Mai multe articole despre:
florin citu premierul citu sefia pnl sef pnl