MENIU

Predoiu: Poziţia lui Ponta de a tăia bugetul DNA, deliberată, are o atitudine clară de răzbunare

<p>Cătălin Predoiu</p>

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a precizat, joi, că ”este incredibilă, scandaloasă şi inacceptabilă poziţia premierului Ponta de a tăia bugetul DNA”, el arătând că este o acţiune ”deliberată” de blocare a acestei instituţii, iar Ponta ”are o atitudine de răzbunare pe DNA”.

”Este incredibilă, scandaloasă şi inacceptabilă poziţia Premierului Ponta, care a tăiat bugetul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Este o acţiune deliberată de blocare a DNA, a Justiţiei în general. Dacă premierul Ponta vrea să sprijine Justiţia şi anticorupţia, măreste bugetul DNA, dacă vrea să fie un stâlp al corupţiei, taie bugetul DNA”, a afirmat Cătălin Predoiu, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, ”baronii politici anchetaţi de DNA au devalizat bugetul statului, în timp ce DNA a adus sau poate aduce la buget sute de milioane de euro din confiscări şi popriri”.

”Ce face premierul Ponta? Subminează DNA, tăindu-i bugetul! Opţiunea făcută de premier e clară: pentru corupţie, împotriva DNA. Premierul are o atitudine clară de răzbunare pe DNA pentru anchetele pe care le-a făcut şi le are în curs. Este încă un motiv pentru care ar trebui să plece din fruntea Guvernului României, cu guvern cu tot”, a mai arătat Predoiu.

Mai multe articole despre:
DNA PSD Victor Ponta Cătălin Predoiu