MENIU

Predoiu: Împlinirea proiectul lui Iohannis nu e posibilă fără asumarea guvernării în locul lui Ponta

<p>Cătălin Predoiu</p>

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat sâmbătă la Consiliul Naţional că împlinirea proiectului de ţară al lui Klaus Iohannis nu poate fi împlinit dacă liberalii nu îşi asumă, chiar din perioada următoarea, preluarea guvernării, prin conturarea unei noi majorităţi parlamentare.

Predoiu a prezentat, în calitate de premier desemnat al PNL, rezoluţia adoptată de Consiliul Naţional în ceea ce priveşte linia politică asumată de liberali pentru perioada următoare.

”În toată campania electorală am spus că Ponta este un pericol pentru România, şi poporul a înţeles că e un pericol pentru România. Pericolul a fost îndepărtat, dar este încă prezent. Astăzi Ponta este un obstacol în calea dezvoltării României, este un obstacol în calea investiţiilor, este un obstacol în calea reformării educaţiei şi sănătăţii, este un obstacol în calea împlinirii programului <>, propus şi votat în 14 noiembrie...în 16 noiembrie. Klaus Iohannis a oferit o şansă României, dar astăzi această şansă trebuie concretizată, astăzi suntem aici să creăm, să forjăm voinţa politică care să ducă Partidul Naţional la guvernare”, a declarat Predoiu, potrivit mediafax.ro.

El a menţionat că nu este suficient ca PNL să facă opoziţie faţă de Guvernul condus de Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
PNL PDL Cătălin Predoiu