MENIU

Predoiu, despre Ponta: Oamenii să-şi dea seama de MONSTRUL din spatele rânjetului de copil nevinovat

Predoiu, despre Ponta: Oamenii să-şi dea seama de monstrul din spatele rânjetului de copil nevinovat

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE. Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că în al doilea tur al prezidenţialelor speră ca oamenii să vadă "monstrul care se ascunde în spate, sub rânjetul ăsta de copil nevinovat" al lui Victor Ponta, care foloseşte în mod pervers şi cinic o "retorică nationalist-comunistă".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE. "Este revoltător să scoţi toţi monştrii ăştia care au bântuit societatea românească din dulap. Ura între oameni, sciziunea între categorii sociale, între provinciile româneşti. Păi, vorbind de această sciziune pe care vezi Doamne, vrei să o acoperi, recunoşti că există. Ea nu există. Am circulat în ultimul an peste 140 de mii de kilometri pe roţi, în ţară. Nu există această diferenţiere, sigur că există regionalisme, sigur că fiecare e mândru de ţuica din judeţul lui, vinul care se face în alt judeţ. Aia e altceva. Dar nu există în capul niciunui român, poate în capul sec al domnului Ponta, această idee de a fi fracturaţi, de a fi despărţiţi. Implicit promovează această teză, şi e periculoasă. E ca şi cum eu m-aş duce într-o casă şi le-aş spune «Dom’le, hai să vă împac, că sunteţi certaţi». Dar oamenii ăia sunt în regulă. Deci, inclusiv lansarea acestei teme e dovada unei perversităţi în gândire şi a unui cinism politic pe care nu l-am mai văzut de mult", a declarat Predoiu.

El a afirmat că speră ca Ponta să "plătească" şi oamenii "să aibă instinctul să vadă monstrul care se ascunde în spate, sub rânjetul ăsta de copil nevinovat".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE. Prim-vicepreşedintele PDL a interpretat astfel mesajele lui Victor Ponta legate de votul din Ardeal şi cel din Moldova şi Muntenia de la primul tur al prezidenţialelor.

"Este un mesaj care la rândul său cuprinde o minciună. Niciodată nu s-a făcut o diferenţiere în campania noastră între cetăţenii din Ardeal şi cel din vechiul regat. Dimpotrivă, dacă vedeţi răspândirea mintingurilor pe care le-am avut, acţiunilor electorale, se poate constata uşor un echilibru între toate provinciile româneşti. Deci din punctul ăsta de vedere nu se acoperă minciuna lui Ponta. În plus, dacă veţi analiza conţinutul discursului domnului Iohannis şi a celorlalţi membri ai echipei veţi vedea atenţia care s-a acordat regiunilor defavorizate economic. Este foarte important ca regiunile istorice să fie echilibrate economic", a spus Predoiu.