MENIU

Predoiu, despre moțiunea de cenzură: Nu ar fi prima oară când îl batem pe Ponta

<p>Predoiu, despre moțiunea de cenzură: Nu ar fi prima oară c&acirc;nd &icirc;l batem pe Ponta</p>

Premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, a vorbit, luni seară, despre moțiunea de cenzură pe care o pregătește Opoziția, declarându-se încrezător că demersul va avea succes și precizând că nu ar fi prima dată când l-ar învinge pe actualul prim-ministru, Victor Ponta, potrivit Ziare.com.

"Democrația din România avea nevoie de o echilibrare pe scena politică, între un PSD cu mentalitățile dinainte de '89 și un spectru politic - partea dreaptă - destul de fărămițat, incapabil să impună o forță egala PSD. Cred că este un lucru pozitiv că scena politică s-a echilibrat și că astăzi vorbim, în România, de două partide puternice, care pot să ducă o dezabtere politică solidă, bazată pe soluții", a declarat Predoiu, invitat la TVR 1.

Fostul ministru al Justiției a menționat, totodată, că nu s-a discutat despre portofoliile Guvernului, pe care l-ar conduce, precizând că atât în PNL, cât și în afara partidului există oameni competenți, care ar putea primi funcții în viitorul aparat guvernamental.

"Bagajul de prim-ministru înseamnă o echipă care să dea o echipă de guvernare și aici nu e o problemă, pentru că atât în partid, cât și în afara partidului există oameni competenți, dispuși să contribuie la un alt mod de a face politică în România. Problema nu este găsirea de oameni, ci modalitatea în care pregătești guvernarea. Astăzi, noi am continuat proiectul lui Klaus Iohannis și am dat un semnal clar cetățenilor că înțelegem semnificația votului din 16 noiembrie și suntem gata să lucrăm alături de cetățeni, alături de societatea civilă, alături de mediul de afaceri pentru a pregăti o guvernare, fără îndoială, mai eficientă", a mai spus Cătălin Predoiu.

 

Mai multe pe Ziare.com.