MENIU

Președintele PES: Dragă Liviu, dragă Viorica, România are nevoie de leadershipul DEMOCRATIC al PSD

<p>Serghei Stanişev</p>

”Dragă PSD, dragă Liviu, dragă Viorica, România are nevoie de leadershipul puternic şi democratic al PSD. Stabilitatea şi unitatea din partid sunt fundamentale pentru o guvernanţă de succes, iar o ţară condusă de PSD e benefică pentru toată Europa”, a afirmat Stanişev.

”Majoritatea partidelor politice din Europa pot doar să viseze la rezultatele pe care le-aţi atins dumneavoastră la ultimele alegeri. Liviu înţelege provocările pe care le întâmpină Europa acum”, a adăugat preşedintele PES.

”Sunt fericit să văd aici atât de mulţi prieteni ai socialiştilor europeni. Mi-ar lua prea mult să-i enumăr pe toţi, aşa că am să trec la esenţă. Astăzi, în toate ţările, problema cea mai mare a cetăţenilor este cea a locurilor de muncă, a salariilor. Europa este nesigură. Ştiu că aţi avut un an politic deficil, dar politica este întotdeauna o conversaţie despre viitor, nu despre trecut şi aveţi toate precondiţiile pentru a face mai mult astfel încât oamenii să vadă că social-democraţilor le pasă”, a precizat, de asemenea, Serghei Stanişev.

Mai multe articole despre:
PSD congres PES Stanișev