MENIU

Povestea emoţionantă a singurului protestatar din Odobeşti. Câţi bucureşteni au mers să strige cu el

Protestele de zilele acestea au arătat şi solidaritate între români. Cosmin Bîrsan a protestat de unul singur în faţa Primăriei oraşului Odobeşti faţă de modificările aduse legilor penale de guvernanţi. Impresionaţi, nişte tineri bucureşteni s-au adunat şi au mers până la Odobeşti, pentru a-i fi alături lui Cosmin. Astfel, sâmbătă seară au strigat împreună, în centrul oraşului. 

"De la declanşarea protestelor, marţi seara, Cosmin Bîrsan a fost singurul locuitor al oraşului Odobeşti care a ieşit în stradă pentru a-şi arăta indignarea faţă de decizia guvernanţilor. Fotografia cu tânărul ţinând în mână două afişe cu mesajele "Nu amnistiei şi graţierii" şi "DNA, să vină să vă ia", a făcut înconjurul internetului.

Acest lucru i-a impresionat pe câţiva tineri din Bucureşti, care sâmbătă seara au ajuns la Odobeşti să fie alături de Cosmin.

"Am ajuns la Odobeşti. Ghici ce am găsit. Oamenii frumoşi pe care îi căutăm. Este doar un gest de solidaritate. Sper să fie mai multe care să urmeze ", a scris Alexandru Mazilu,  cel care face parte din grupoul de tineri care au venit să-l susţină pe Cosmin.