MENIU

Popoviciu, despăgubire de 7 milioane de lei de la Primăria Capitalei. Unde se duc banii

Una dintre firmele controlate de Puiu Popoviciu, Băneasa Investments, a primit despăgubiri de la Primăria Capitalei suma de 7.153.608,15 de lei, în urma exproprierii unui teren din Piața Sudului, Sectorul 4.

Judecătorii au decis ca banii să se ducă într-un cont special, deoarece imobilul se află sub sechestru asigurator în celebrul dosar "Băneasa," privind fraude cu terenurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV).

Decizia a fost luată la sfârșitul lunii octombrie de Curtea de Apel București, potrivit portalului instantelor, dar Băneasa Investments a contestat-o la Inalta Curte. De acesti bani mai este interesata și o societate bancară, care a finanțat firma și care a contestat măsura sechestrului asigurator.

Potrivit DNA, societatea Baneasa Investments SA este controlata indirect de Puiu Popoviciu si este parte responsabila civilmente in procesul penal solutionat definitiv cu condamnarea milionarului la 7 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie.

Puiu Popoviciu a fugit in Marea Britanie inainte de decizia definitiva de condamnare, iar procedura de extradare dureaza de aproximativ doi ani. El se afla pe lista celor mai cautati romani.

Mai multe articole despre:
puiu popoviciu