MENIU

Ponta: PSD trebuie să întreprindă o acţiune clară privind combaterea corupției

<p>Ponta: PSD trebuie să &icirc;ntreprindă o acţiune clară privind combaterea corupției</p>

Premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că PSD trebuie să întreprindă o acţiune clară şi consecventă prin care să arăte că sprijină în societate şi în interiorul partidului combaterea corupţiei, a clientelismului politic şi acumulării de putere la anumite persoane şi funcţii. Privind planul de schimbări în interiorul PSD, Ponta a precizat că are în vedere și schimbarea statutului partidului, informează Mediafax.

"În primăvară trebuie să facem noul proiect politic 2015-2019 care presupune două lucruri esenţiale: pe de o parte să avem grijă să îi apărăm şi să ne facem datoria faţă de cei peste cinci milioane de români care ne-au votat, iar pe de altă parte să încercăm să guvernăm bine şi să schimbăm în PSD lucrurile pe care toată lumea le cere să fie schimbate", a spus Victor Ponta, după CExN a Organizaţiei de femei social-democrate.

Totodată, Victor Ponta a ținut să precizeze că reforma partidului i se aplică inclusiv domniei sale şi a arătat că are în vedere și schimbarea statutului PSD.

"Această reformă mi se aplică şi mie, nu porneşte de la mine. O reformă nu poate fi făcută decât printr-un efort colectiv şi aici mă refer la schimbarea Constituţiei, acolo unde va fi nevoie, la schimbarea legilor, la schimbarea stautului PSD", a spus Ponta.

 

Mai multe pe Mediafax.