MENIU

Ponta explică: ce ar trebui să conțină o moțiune de cenzură ca să treacă la vot în Parlament

Cheia pentru ca o viitoare moţiune de cenzură să treacă este una simplă: mesajul pe care aceasta îl va transmite trebuie să fie anti-Dragnea, nu anti-PSD. Sfatul vine chiar din partea fostului şef PSD Victor Ponta, aflat la o întâlnire cu primarii PSD din Timiş. 

Liviu Dragnea nu pierde din social-democraţi doar în faţa Gabrielei Firea. Şi Victor Ponta îi atrage de partea sa pe cei nemulţumiţi de actuala conducere a partidului. Fostul prim-ministru are şi o variantă de mesaj cu care ar putea avea succes o viitoare moţiune de cenzură.

Fostul şef social democrat a vorbit şi despre acuzaţiile de spionaj din interiorul PSD lansate de Gabriela Firea la şedinta Comitetului Executiv.

”Mi s-a intamplat în vară să mă văd cu PSDiști. Le-a zis Dragnea 'Vedeti ca am poze cu voi cu Ponta'. Faptul că Dragnea folosește MAI pentru a supraveghea colegii de partid nu e doar ilegal, e ceva ce nu s-a mai intamplat din 1989 incoace”, a mai precizat Ponta.

Fostul premier a lansat un atac, chiar dacă prin ricoşeu, şi la adresa Gabrielei Firea, cea care a dat vina pe Guvern şi partid pentru nereuşitele sale la Primăria Generală.

”Pot să vă dau un exemplu - cand a alocat bani pentru spitalul de copii și domnul Robu nu afost in stare sa-i cheltuie si i-a trimis inapoi la Bucuresti. Robu o sa castige saustinatori plangandu-se ca nu il lasa cineva sa faca ceva”, a afirmat Ponta.

Mai multe articole despre:
Ponta motiune cenzura