MENIU

Victor Ponta mai face încă o racolare din PSD

Victor Ponta a reușit să racoleze încă un deputat de la fostul său partid, PSD. Damian Florea, fost membru ALDE, în prezent pesedist, va trece la Pro România.

Deputatul PSD Damian Florea a trecut la Pro România, anunțul fiind făcut de Victor Ponta pe Facebook. Florea se alăturase social-democraților anul trecut, după ce a demisionat din ALDE unde fusese secretar general. 

„Noul nostru coleg deputat Damian Florea - Grupul ProRomania din Camera Deputatilor a crescut la 24 / pana sa sfarsitul sesiunii vom fi al treilea Grup ( dupa PSD si PNL ) / ProRomania - tine cu Romania!”, a scris Ponta pe Facebook.

Ponta, "transfer de senzaţie" la Craiova, Antonie Solomon s-a înscris în Pro România

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, care a fost închis pentru fapte de corupție, a anunţat joi că s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România. 

Solomon a lăsat să se înțeleagă că se va ocupa de construcția filialei din Craiova a Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta.

„Se pare ca, la noi, un lucru secret se afla cel mai repede. Astazi, 13 iunie, m-am hotarat sa ma inscriu in Partidul ProRomania. Toata viata 13 mi-a purtat noroc: pe 13 martie am cunoscut-o pe sotia mea, pe 13 iulie s-a nascut baiatul meu, am depus juramantul la ora 13 ca viceprimar, la masina am avut numarul 13. Sper din toata inima sa imi poarte noroc si ziua si hotararea de azi si sa construim o filiala puternica a acestui partid. Eu consider ca va fi un partid PRO Craiova. Ii astept pe toti cei care cred in mine sa ne apucam de treaba!”, a scris Solomon, pe contul său de Facebook.

Mai multe articole despre:
deputat PSD Vitor Ponta Pro Romania damian florea