MENIU

Ponta, la remarca presei că membri PSD au iar dosare penale: Asta numai la dvs. mai e breaking news

Ponta, la remarca presei că membri PSD au iar dosare penale: Asta numai la dvs. mai e breaking news

Preşedintele PSD, premierul Ponta, a afirmat, legat de faptul că membri marcanţi au iar dosare penale, că acest lucru mai reprezintă numai la presă un breaking news şi a arătat că persoanele bănuite de ceva trebuie să fie şi întrebate, mai rău fiind când întrebări sunt doar de la presă, nu de la procurori.

Întrebat de un reporter TV cum comentează, în calitate de preşedinte PSD, faptul că membri marcanţi ai acestui partid au din nou dosare penale, Ponta a răspuns: "Asta numai la dumneavoastră mai e un breaking news. Oamenii care sunt bănuiţi de ceva trebuie să fie întrebaţi. Mai rău este când sunt acuzaţi de ceva şi nu îi întreabă nimeni decât presa, nu îi întreabă procurorii, dar se întâmplă şi asta, suntem în campanie electorală, e normal".

Anterior, Ponta a declarat că nu cunoaşte amănunte despre dosarul în care sunt implicaţi Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, el arătând că, dacă trebuia să fie arestaţi toţi cei care vorbesc despre şefia PSD, atunci şi el ar fi trebuit arestat în 2010, când a fost ales în fruntea partidului.

El a arătat că nu cunoaşte amănunte despre dosarul în care sunt implicaţi purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, şi deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc şi nu cunoaşte nimic despre promisiuni privind funcţii contra legii.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta dosar penal dosar penal PSD