MENIU

Ponta, la Izvorul Tămăduirii. CRISTOIU: La prezidenţiale ce va face? Va boteza pe candidatul PSD?

Ponta, la Izvorul Tămăduirii. CRISTOIU: La prezidenţiale ce va face? Va boteza pe candidatul PSD?

După acţiunea "cu barca pe uliţă", premierul Victor Ponta a mărit miza şi a aplicat strategia "Izvorul Tămăduirii". Invitat, vineri seara, la Realitatea TV, jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre însemnătatea acţiunilor electorale în care se implică Biserica Ortodoxă Română.

"Este o acţiune electorală. Victor Ponta nu s-a dus aici în calitate de premier. S-a autosuspendat, văd că e la modă. Ponta nu mai e premier că a delegat prerogativele Executivului lui Oprea. Candidaţii PSD nu aveau ce căuta! Aici este o ipocrizie. Ar trebui ca aceasta să fie ultima acţiune electorală la care participă Biserica Ortodoxă Română. Dar asta depinde şi de capacitatea noastră de a ieşi din ipocrizie. La prezidenţiale ce va face? Va boteza pe candidatul PSD? Cine, patriarhul?", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea "Jocuri de putere".

"Nu are ce căuta politica - imorală, ticăloasă, mocirloasă. Ce rost are să cobori biserica în zona bătăliei electorale?", încheie jurnalistul.

Reamintim că vineri, în prima zi de campanie pentru europarlamentare, premierul Victor Ponta a participat la hramul Mănăstirii Izvorul Tămăduirii, din Nucet, Dâmboviţa, ocazie cu care a făcut o baie de mulţime. Aici, în fiecare an, de Izvorul Tămăduirii, se strâng mii de credincioşi.