MENIU

Ponta, întrebat dacă îl va sancţiona pe Dragnea: Cred că s-a sancţionat singur

Ponta, întrebat dacă îl va sancţiona pe Dragnea: Cred că s-a sancţionat singur

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, întrebat dacă îl va sancţiona pe Liviu Dragnea pentru declaraţiile privind o eventuală preluare a şefiei partidului, că acesta "s-a sancţionat singur", întrucât munceşte cel mai mult la campanie, dar nu se vorbeşte despre asta, ci despre "altceva".

 Victor Ponta a fost întrebat, joi, în timpul unei vizite în judeţul Mureş, dacă îl va sancţiona pe Dragnea după declaraţiile făcute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a explicat că Liviu Dragnea este cel care munceşte cel mai mult în campania electorală a PSD pentru Preşedinţie, iar faptul că miercuri s-a vorbit "de altceva", după declaraţiile pe care acesta le-a făcut pe tema preluării partidului, îl face să creadă că acesta "s-a sancţionat singur".

"Cred că s-a sancţionat singur, că domnul Dragnea e cel care munceşte cel mai mult în campania electorală şi, în loc să vorbim de campanie, ieri (miercuri - n.r.) am vorbit de altceva", a spus Ponta.

El şi-a avertizat colegii să nu facă "greşeala" să creadă că au câştigat deja alegerile, "doar pentru că e slab Iohannis".

Mai multe articole despre:
alegeri Victor Ponta preşedinte Klaus Iohannis