MENIU

Ponta îl ameninţă pe Dragnea cu publicarea de noi poze: "O fugărea pe Kovesi cu şoriciul"

<p>Kovesi, undă verde de la CEDO</p>

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la Târgu-Jiu, că, de fiecare dată când Liviu Dragnea va mai spune că se luptă cu statul paralel, va publica noi imagini în care preşedintele PSD apare în compania lui George Maior, a Laurei Codruţa Koveşi şi a lui Florian Coldea.

Ponta a precizat că Liviu Dragnea avea întâlniri frecvente cu Maior şi Kovesi, iar tot timpul urmărea „rezolvarea“ dosarelor sale.

"Mai am poze cu Dragnea şi când mai spune că luptă cu statul paralel le mai prezint. M-am săturat şi trag un semnal de alarmă şi sunt obligat să fac acest lucru, pentru că domnul Dragnea vă minte în faţă cum luptă el cu Kovesi, cu Maior, cu Coldea. Nu a luptat deloc. Nu era neapărat cel mai bun prieten, dar nu scăpau de el. Maior îmi spunea: «Hai să ne întâlnim undeva unde să nu afle şi Dragnea, că iarăşi vine peste noi». Kovesi nu ştiu dacă mănâncă şorici de porc, dar o fugărea Dragnea cu şoriciul. Povestea că se luptă cu ei nu este adevărată. Eu nu l-am auzit vreodată să spună «Domnule Maior, doamnă Kovesi, nu e corect ce se întâmplă, nu ştiu, cu dosarul lui Nicuşor Constantinescu sau Nichita sau Cârciumaru». El întotdeauna a vorbit de dosarul dumnealui: «Măi, vorbiţi şi voi să se rezolve»", a spus Victor Ponta, notează adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta statul paralel