MENIU

Ponta îi răspunde lui Klemm, după ce n-a fost la Deveselu: "Wow, ce frumoasă e diplomaţia.."

Victor Ponta reacţionează pe internet, după ce ambasadorul american a explicat că nu l-a invitat la inaugurarea scutului antirachetă pentru că a fost un număr limitat de locuri. "Wow! Ce frumoasă e diplomația, poți să spui chiar orice și nu se supără nimeni", scrie fostul premier, care pune şi o fotografie cu locuri goale, de la Deveselu. Victor Ponta continuă: "Proști suntem toți cei care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită!"

Redăm, în continuare, postarea de pe Facebook a fostului premier:

"Wow - ce frumoasă e diplomația, poți să spui chiar orice și nu se supără nimeni. E drăguț să inviți la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul și NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!

 
La inaungurarea de la Deveselu, ambasada SUA a invitat preşedintele României, şefii parlamentului premierul, miniştrul apăririi şi cel al externelor şi câţiva consilieri prezidenţiali. Toţi, ajunşi în funcţie după amplasarea scutului antirachetă la Deveselu.

Construcţia scutului antirachetă de la Deveselu a început în 2013, când Victor Ponta era premier, iar Traian Băsescu preşedinte. Victor Ponta nu a fost prezent la Deveselu nici în 2013, dar a ironizat participarea preşedintelui. "Eram convins ca o sa apara cineva pe langa ministri, în poză, chiar dacă nu a făcut nimic", spunea la acel moment fostul prim ministru.