MENIU

Ponta îi critică pe liberali pe tema votului pentru MRU: Cine sunt trădătorii?Cine a mințit în 2012?

<p>Ponta &icirc;i critică pe liberali pe tema votului pentru MRU: Cine sunt trădătorii?Cine a mințit &icirc;n 2012?</p>

Premierul Victor Ponta a lansat o serie de critici dure, luni, pe pagina sa de Facebook, la adresa liberalilor, în contextul nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE. Concret, liderul PSD se întreabă cine a mințit în 2012, la demiterea Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu și cine sunt cei care au fost aleși parlamentari, spunând că luptă împotriva lui MRU și "a oamenilor lui Băsescu", referindu-se la liberali.  

"- 9 Februarie 2012 - guvernul Mihai Răzvan Ungureanu este investit cu votul a 237 parlamentari aparținând PDL, UDMR, UNPR și Grupul Minorităților Naționale;

- 27 Aprilie 2012 - guvernul Mihai Răzvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL;

- 9 Decembrie 2012 - PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu);

- 30 iunie 2015 - PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE.

CINE SUNT TRADATORII? CINE A MINTIT IN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALESI PARLAMENTARI SPUNAND CA LUPTA IMPOTRIVA LUI MRU SI A OAMENILOR LUI BASESCU???
Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! Imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Membrii PSD au anunţat, luni, că vor boicota votul pentru şefia SIE. În schimb, Opoziţia a afirmat că deține majoritatea în Parlament la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, în condiţiile în care sunt asigurate, pe lângă voturile liberalilor, şi cele ale UNPR, UDMR şi minorităţi naţionale. Cu toate acestea, potrivit liderului PNL, Teodor Atanasiu, este nevoie de prezenţă.

Votul în Parlament va avea loc mâine, la ora 17:00.

MRU, audiat mâine la 11.00, în comisia de control SIE

 

Atanasiu: E nevoie de prezență la votul pentru MRU la SIE. PSD doreşte să nu existe cvorum