MENIU

Ponta și Dragnea, ținta atacurilor la reuniunile PSD de pe litoral

Victor Ponta și Liviu Dragnea au fost atacați de actualii membrii PSD, care i-au acuzat că au sacrificat partidul pentru interesele lor personale.

Foștii lideri PSD Victor Ponta și Liviu Dragnea au fost ținta unui tir de atacuri în reuniunile social-democraților de la Mamaia, ei fiind acuzați că ar fi sacrificat partidul pentru interese personale, au relatat surse din PSD pentru Stiripesurse.ro.

Cele mai vehemente opinii au fost la adresa lui Victor Ponta, anume ca ar urmari acum prin Pro Romania sa distruga PSD ca sa profite numai el, sa candideze la prezidentiale in 2024 avand in spate un partid mare.

La intalnirile PSD-istilor s-a mai lansat acuzatia ca declinul partidului ar fi inceput de cand Ponta si apoi Dragnea, pentru interese personale, ar fi cultivat relatii cu serviciile secrete si institutiile de forta.

'In timp ce ei se distrau pe la vie sau partide de tenis cu Coldea si Kovesi, primari si parlamentari PSD erau hartuiti de ANI si DNA', zic sursele citate. Ponta si Dragnea au mai fost acuzati in discutiile dintre PSD-isti ca nu le-a pasat de partid, ci doar de cariera si viata lor.

Mai multe articole despre:
PSD Victor Ponta Liviu Dragnea