MENIU

Ponta: ”Dragnea vinde România! Ce nu vinde, distruge” Dragnea: Ponta a ajuns foarte jos. Jos de tot!

Ponta îl vrea pe Liviu Dragnea premier

Război și între Liviu Dragnea și Victor Ponta. Fostul premier spune că Liviu Dragnea vinde România, pe care o consideră la fel ca Insula Belina, furând-o şi folosind-o în interesul său personal, adăugând că ce nu poate vinde din România, distruge. În replică, liderul PSD a spus că Victor Ponta „a ajuns foarte jos, jos de tot”. 

"Liviu Dragnea consideră că România, ca şi judeţul Teleorman, PSD, Guvernul, Parlamentul, este exact la fel ca şi Insula Belina. Toate acestea au fost ale noastre (ale tuturor românilor), el le-a furat fără ruşine, iar acum le foloseşte doar pentru interesul lui strict personal! După el - potopul! Le vinde când vrea să facă bani prin Teldrum sau alte firme fantomă, le foloseşte pentru el şi gaşca lui de la Teleorman ca să îi ţină departe de închisoare, le da “şpagă” ca să facă poze cu Trump sau cu Netanyahu, le închiriează cui îl primeşte şi îl bate pe spate spunându-i “Dear Liviu”, în timp ce se minunează cum a găsit aşa fraier să îi dea o ţară pe nişte “mărgele” - întotdeauna pentru el şi niciodată pentru România! (...) Dragnea vinde România - şi ce nu poate vinde, distruge!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare ulterioară, Victor Ponta a scris că actualul guvern nu reprezintă interesele românilor, fiind un guvern "confiscat în totalitate”, care acţionează doar pentru interesele lui Liviu Dragnea.

"Guvernul actual (condus în mod formal de către Viorica Dăncilă) nu reprezintă nici interesele României, nici ale românilor care au votat în decembrie 2016 şi nici măcar ale PSD - ALDE! Este un Guvern confiscat în totalitate şi care acţionează doar pentru satisfacerea intereselor personale şi ilegale ale lui Liviu Dragnea şi ale grupului său de interese", a scris Ponta, anunţând că parlamentarii #ProRomania vor vota pentru o moţiune de cenzură.

În replică, liderul PSD Liviu Dragnea a spus, vineri seară, că fostul premier "a ajuns foarte jos, jos de tot”.