MENIU

Ponta, despre reducerea CAS: Oamenii nu își amintesc de "pelticii politici" care critică orice

Premierul Victor Ponta scrie, în cadrul unui mesaj adresat fostului ministru al Finanțelor, Ioana Petrescu, pe Facebook, că "oamenii își aduc aminte de cei care fac lucruri bune, nu de "pelticii politici" care stau pe margine și critică orice", referindu-se la reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, măsură 'bună', despre care afirmă că a împlinit un an, de când a intrat în vigoare. În ceea ce îi privește pe cei care au criticat măsura, printre care s-a aflat și președintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, Ponta i-a catalogat drept "discipolii lui Băsescu". 

"Ioana Petrescu a adus aminte publicului ( si mie) ca a trecut deja un 1 an de la reducerea CAS cu 5 puncte procentuale - o masura fff buna dar criticata vehement atunci de Traian Basescu si discipolii sai ( in frunte cu "basistul" Ionut Dumitru de la Consiliul Fiscal). Si se mira ca nimeni nu isi mai aminteste de cei care se opuneau si argumentele lor infantile!

Eu cred ca in 1 iunie 2016 nimeni nu va mai tine minte cate critici au fost pentru reducerea TVA la 9% la alimente si turism - o masura extraordinar de buna.

Si deja in 2016 , cand cota generala de TVA va fi 20% , nimeni nu isi va mai aduce aminte de la fel de penibila Opozitie care dupa ce a votat Codul Fiscal s-a apucat sa-l critice !!!

O lectie utila pt Ioana - Oamenii isi aduc aminte de cei care fac lucruri bune, nu de "pelticii politici" care stau pe margine si critica orice!", scrie Victor Ponta pe Facebook.