MENIU

Ponta, despre propunerea lui Şerban Nicolae: A fost ca la Radio Erevan

Ponta, despre propunerea lui Şerban Nicolae: A fost ca la Radio Erevan

Premierul Victor Ponta spune că situaţia privind avizul negativ faţă de propunerea legislativă a senatorului PSD Şerban Nicolae a fost "ca la Radio Erevan", întrucât Ministerul Justiţiei a emis avizul acum opt zile, Ponta susţinând că acum aşteaptă "toate laudele" că vrea să-i "apere" pe jurnalişti.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Hunedoara, că Ministerul Justiţiei a dat în urmă cu opt zile avizul negativ pentru propunerea legislativă a senatorului PSD Șerban Nicolae.

"A fost ca la Radio Erevan, în sensul în care Ministerul Justiţiei, în urmă cu opt zile, a făcut punctul de vedere negativ. A fost ieri (miercuri - n.r.) în şedinţa de Guvern negativ, după aceea eu am plecat şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu comunicarea. S-a agitat toată lumea tot ca la Radio Erevan: «iată proba cum Ponta vrea să distrugă jurnaliştii», după care seara s-a aflat că, de fapt, am dat aviz negativ şi astăzi (joi - n.r.) aştept toate laudele că vreau să-i apăr pe jurnalişti", a declarat Ponta, la finalul vizitei la combinatul ArcelorMittal.

Întrebat de jurnalişti de ce a fost comunicat atât de târziu faptul că avizul a fost negativ, premierul a răspuns: "Ieri pe ordinea de zi au fost - cred - vreo 150 de puncte şi, dacă aş pretinde că ştiu în detaliu fiecare dintre cele 150, nu v-aş spune adevărul. Fiecare punct de vedere care se transmite către Parlament e documentat de către miniştrii de resort. Domnul ministru al Justiţiei, seara, a pus la dispoziţie punctul de vedere negativ şi, repet, după ce trei ore s-a declanşat apocalipsa: «Ponta vrea să pedepsească jurnalişti!», sunt convins că astăzi, în frunte cu Digi 24 care promova acestă ştire, astăzi mă veţi lăuda cum uite… Nu puteţi fi puţin mai serioşi?".