MENIU

Ponta: Când Teodorovici a vorbit despre cum împarte Dragnea banii din PNDL l-au dat afară

Modul de gândire și de acțiune al conducerii PSD nu este bun pentru români, a afirmat Victor Ponta, într-un mesaj publicat pe Facebook, făcând referire la decizia premierului Mihai Tudose de a-l demite, vineri, din funcția de consilier onorific pe Eugen Teodorovici, la scurt timp după ce acesta a avut un schimb dur de replici cu Liviu Dragnea.

"Cand Eugen Teodorovici a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea si a votat pentru caderea Guvernului PSD Grindeanu - a fost considerat bun de Conducerea PSD! Cand Eugen Teodorovici a spus un lucru perfect adevarat despre modul netransparent si ineficient in care Liviu Dragnea (prin semnatura doamnei ministru Sevil Shhaideh si a Secretarului General Busuioc) imparte banii publici din PNDL - a fost dat afara din functia de consilier onorific! Este clar ca nu am cum sa inteleg modul de gandire si de actiune al actualei Conduceri a PSD - si zau ca nu vad absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votantii PSD si pentru toti romanii", a scris Victor Ponta, pe Facebook. 

Subiectul impozitării veniturilor Bisericii face prima victimă. Eugen Teodorovici, consilierul premierul, a fost demis, vineri, din funcţie. Demiterea vine după ce acesta s-a contrat în declaraţii pe acest subiect cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Joi, Eugen Teodorovici a anunțat că va formula o propunere de impozitare a BOR. Fostul consilier al premierului spunea că discuțiile urmau să demareze curând și se arăta convins că reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române ar accepta propunerea.

Reacția lui Dragnea n-a întârziat. Vineri, liderul social-democraților a anunțat că nu susține această măsură.

Mai multe articole despre:
guvern Ponta Dragnea teodorovici Tudose