MENIU

Ponta: Băsescu a sesizat DNA privind atribuirea lucrărilor la Comarnic-Braşov. REPLICA Preşedinţiei

Ponta: Băsescu a sesizat DNA privind atribuirea lucrărilor la Comarnic-Braşov. REPLICA Preşedinţiei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, că şeful statului, Traian Băsescu, a sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrărilor la autostrada Comarnic-Braşov, în replică purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, declarând, marţi, că afirmaţia premierului este mincinoasă.

”Şi mai e un caz care recunosc că-mi stă pe suflet şi de care nu mă las cât sunt prim-ministru şi dacă oi fi preşedinte: Comarnic-Braşov, parteneriat public-privat, să facem din banii altora. Un an şi două luni am negociat, am făcut toate procedurile, am trimis la EUROSTAT, am făcut absolut tot. Trebuia să semnăm contractul. A ieşit domnul Băsescu, ţineţi minte, la învestitura domnului Rus, şi a zis: «Vedeţi, corupţie!»”, a spus Ponta, la un post tv.

”Şi a făcut sesizare la DNA. Atenţie, a făcut sesizare pentru un contract pe care noi nu l-am semnat. Deci el a zis: «Vă spun eu că ăştia-s nişte corupţi !?». DNA, dacă primeşte sesizare, sigur, s-a dus şi a întrebat: «Aţi semnat vreun contract?». «Nu, nu am semnat încă. O să-l semnăm!». «Aaa... că ne-a zis domnul Băsescu că atunci când o să-l semnaţi o să fie ceva...»”, a adăugat Ponta.

El a spus că în astfel de acţiuni se vede ”foarte multă răutate” precum şi mentalitatea lui Traian Băsescu, care a rămas celebru în România prin faptul că, atunci când era ministru al Transporturilor, a spus că România nu are nevoie de autostrăzi.