MENIU

Ponta, atac dur în Dosarul vaccinurilor: Voiculescu, trimis să distrugă sistemul medical românesc. Cu cine a vrut "să se pună bine"

Victor Ponta / Foto: Inquam Photos

Victor Ponta iese la atac în Dosarul vaccinurilor, în care sunt cercetați fostul prim-ministru Florin Cîțu și foștii miniștrii ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. Fostul premier al României crede că toți cei implicați au vrut să se apropie de marii oficiali și au acceptat să cumpere vaccinuri "din banii fraierilor". Replici tăioase a avut și la adresa lui Voiculescu, despre care spune că a distrus sistemul medical românesc. 

"Eu cred ca dl Citu, ca Voiculescu si Orban, care vad ca n-are treaba, au avut un singur scop. Au vrut sa se puna bine cu Iohannis, cu von der Leyen: <<Bai, cate vaccinuri tre' sa luati - 1 milion. Lasa, luam doua. Pai dati 1000 de euro. Lasa, dam 2000 (de euro - n.r.). 

Domnul Vlad Voiculescu a fost trimis în România să distrugă sistemul medical românesc. 

Nu cred că Voiculescu și-a luat bani într-un cont. Probabil a vrut sa se puna bine sa luam vaccinuri multe din bani fraierilor care platesc, ce mai conteaza ca mai dau un miliard", a afirmat Ponta, la un post TV.