MENIU

PNL, proiect de lege pentru desființarea secției care o anchetează pe Kovesi

<p>Raluca Turcan</p>

Liberalii vor depune o lege pentru desființarea secției speciale de investigare a magistraților! Liderii PNL spun că secția este de fapt un instrument politic al PSD menit să-i pună la punct pe procurorii care au investigat în ultimii ani cazurile de mare corupție. 

,,Tot ce înseamnă abuz al judecătorilor trebuie sa fie anchetat de organismele cu rol constituțional(...) Tudorel Toader a acționat ca un luptător împotriva intereselor Romaniei.Din nefericire, această obsesie bolnăvicioasă pe care a împrumutat-o de la şeful PSD, Liviu Dragnea, de a carota şi de a asmuţi instituţiile împotriva fostului procuror şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, tot acest comportament s-a transformat într-un factor de agresiune vizibilă împotriva României, a făcut un rău uriaş României, nu unui om, nu doar unei instituţii", a spus Turcan.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a mai anunțat că în această săptămână PNL va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Mai multe articole despre:
PNL Kovesi secţie