MENIU

SURSE: PNL discută înscrierea lui Siegfried Mureșan, europarlamentar PMP, în partid

PNL va discuta în ședința care a început la ora 12.00, înscrierea lui Siegfried Mureșan în partid, conform unor surse din PNL.

PNL va discuta în ședința de luni, înscrierea lui Siegfried Mureșan în partid, conform unor surse din partid.

Surse din PNL au declarat pentru realitatea.net că Siegfried Mureșsan a primit apropouri și din PPE, pentru a se înscrie în PNL.

PMP a solicitat, vineri, demisia lui Siegfired Mureşan din Parlamentul European, pe motiv că acesta ar fi negociat cu PNL, partid care i-ar fi garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2019.

"Suntem informaţi că tânărul europarlamentar Siegfried Mureşan şi-a încheiat negocierile şi a optat pentru Partidul Naţional Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afişate până acum în spaţiul public şi în relaţiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureşan, îi cerem ferm să demisioneze şi din Parlamentul European, pentru ca partidul să îşi poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014. Facem această solicitare pentru ca PMP să îşi poată menţine reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranţa că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuând să ocupe un loc care a fost câştigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-şi eticheta de traseist", anunţă PMP într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Mai multe articole despre:
PNL partid înscriere PMP Siegfried Mureșan