MENIU

PNL cheamă parlamentarii care nu sunt de acord cu programul anti-justiție al PSD, să vină la PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a făcut un apel luni către parlamentarii puterii care nu sunt de acord cu "programul anti-Justiție" al PSD să se alăture "imediat" unei noi majorități PNL.

"Parlamentarii majorității care nu sunt de acord cu acest "program anti-Justiție" al PSD ar trebui să vină imediat lângă o nouă majoritate PNL", susține Stroe, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

În opinia acestuia, PSD "desfășoară, în ultima perioadă, o adevărată campanie anti-Justiție".

"Deși Victor Ponta și PSD afirmă public că nu se opun solicitărilor Justiției și că iau decizii "formale" în partid, faptele ne demonstrează că social-democrații au o agendă ascunsă de blocare a actului de Justiție.

Voturile împotriva ridicării imunității parlamentarilor, încercarea de reintroducere a super-imunității sau încercarea de modificare a Codului de procedură penală cu scopul explicit de a-i proteja pe politicienii acuzați de corupție devoalează, practic, această agendă agresivă a PSD", afirmă Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL consideră totodată că intenția PSD de a modifica Codul de procedură penală este "un atac împotriva statului de drept".

 Mai multe pe Agerpres