MENIU

PMP cere lui Iohannis să sesizeze CCR în privinţa palgiatelor

<p>Iohannis critică &icirc;mpuşcarea ursului: Trebuie stabilit cine se ocupă de astfel de situaţii</p>

PMP îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să conteste la CCR legea privind doctoratele deoarece este esenţial ca preşedintele să-şi menţină punctul de vedere privind "eliminarea impostorilor care au călcat în picioare cercetarea", a declarat miercuri preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac.

"Faptul că şeful CNATDCU şi-a dat demisia este un semnal extrem de grav şi PMP îi cere preşedintelui Iohannis să-şi exercite atribuţiile pe care le are conform Constituţiei şi să conteste la Curtea Constituţională legea privind aprobarea OUG 4/2016. Este esenţial ca preşedintele să-şi menţină punctul de vedere în ceea ce priveşte eliminarea impostorilor care au călcat în picioare cercetarea românească. Avem nevoie de acest mesaj", a declarat preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, scrie Mediafax.

Tomac a afirmat că PSD şi PNL fac "zid în spatele mafiei din cercetare". "Partidul Mişcarea Populară este profund indignat de cruzimea şi cinimsul de care dă dovadă PSD şi PNL în Parlamentul României atunci când trebuie să facă zid în spatele mafiei din cercetare. Tot ce s-a întâmplat (...) în Parlament este o dovadă în plus că atât PNL, cât şi PSD sunt într-o cârdăşie împotriva intereselor reale ale României”, a mai spus Eugen Tomac.