MENIU

Planurile de campanie ale PSD, date peste cap!

<p>Miting PSD: Va participa şi Liviu Dragnea</p>
Miting PSD Craiova

PSD face modificări în programul de campanie pe ultima sută de metri. Cele două mitinguri programate pentru finalul campaniei electorale au fost reprogramate. Cel de la Dâmbovița va avea loc duminică, în loc de sâmbătă,  pentru a nu coincide cu cel al liberalilor, iar mitingul de la București nu va avea loc duminică,  în Piață Victoriei, așa cum se dorea inițial, pentru că va avea loc un concert. Va fi organizat, miercuri, la Romexpo.

Primarii, care trebuie sa aducă 30.000 de oameni în stradă, au fost anunțați doar cu câteva zile înainte ca ziua s-a schimbat. Motivul schimbării este legat de faptul ca sâmbăta PNL va organiza un miting în București, în Piață Victoriei. La miting  va participa și Klaus Iohannis. Având în vedere locația și faptul ca vor fi oameni din toate județele tarii adusi la București, PSD s-a gandit ca va ieși în dezavantaj și de aceea a schimbat ziua.

Nici marele miting în București planificat de PSD nu va a mai avea loc la data discutata în partid, adică duminică, 19 mai. În Piață Victoriei va avea loc în acea zi un concert, iar PSD a trebuit, din nou, sa se reorganizeze.

Social-democrații discuta acum ca mitingul de la București, care se dorește a fi cel mai mare, sa aibă loc săptămâna viitoare. S-a luat în discuție data de 24 mai, Dar atunci are și USR programat un miting. Ultima discuție este ca marele miting sa fie organizat la Romexpo, miercuri. Vor sa fie peste 100.000 de oameni din județele din sudul țării. 

Mai multe articole despre:
PSD